KOM I DIT LIVS SOMMERFORM MED

SIXPACK CHALLENGE 2.0

Den perfekte Six Pack challenge 2.0 i min nye app, der giver dig ALT du har brug for, for at nå dine mål inden sommer.

Start i app'en i dag og vær klar til challenge fra 1. april

Kom i Sommerform med Sixpack Challenge 2.0

kun 179
/måneden
 • Forbrænd 500 kcal. om dagen med vores kæmpe videobibliotek med træning, yoga, dans og meget mere
 • Speciallavet maveprogram du kører hver dag i 30 dage
 • Masser af lækre opskrifter til alle måltider med videoer til
 • Adgang til challenges og motivationsguides
 • Færdiglavede kostplaner og mulighed for at lave dine egne planer fra lækre opskrifter
 • Indkøbsliste der gør dine indkøb til en leg
 • Aktivitetstracker. Hold øje med din daglige aktivitet
 • Du fortsætter efter de 30 dage i vores fantastiske app for samme pris og kan komme endnu længere mod dine mål

HVAD ER SIXPACK CHALLENGE 2.0?

SIXPACK CHALLENGE 2.0 ER PERFEKT FORDI

Udfordre dig selv og vis at du godt kan

Nogle gange skal man kickstarte noget før man kommer helt i gang, og det er min challenge PERFEKT til. Det bliver hårdt, det bliver intenst, MEN VIGTIGST AF ALT, SÅ ER DET MEGA EFFEKTIVT! Du kommer på den anden sige og er stolt af dig selv både fysisk og mentalt!

Simpel challenge - Store resultater

Det eneste du skal gøre er hvad der står i appen uge for uge. Forbrænd 500 kalorier hver dag, lav mit speciallavet maveprogram hver dag og ikke drikke alkohol eller spise raffineret sukker i 30 dage. Jeg LOVER du kommer til at kunne mærke en forskel!

Start i app'en i dag og vær klar til challenge fra 1. april

SIXPACK CHALLENGE RESULTATERNE TALER FOR SIG SELV

Denne challenge startede som et personligt projekt for mig, fordi jeg gerne ville se hvor langt ned i fedtprocent jeg kunne komme, på blot 30 dage. Der kom kæmpe efterspørgsel på det og jeg har hjulpet 100vis af mennesker på denne måde. Men nu er den opgraderet til 2.0 og du får adgang til min app både med challenge, men også med alt kost, træning, motivation og meget mere! Salinas Sundhed er kort sagt en app, der kan gøre det umulige muligt for dig.

Ingen binding. Opsig når du vil.

Kom i Sommerform med Sixpack Challenge 2.0

kun 179
/måneden
 • Forbrænd 500 kcal. om dagen med vores kæmpe videobibliotek med træning, yoga, dans og meget mere
 • Speciallavet maveprogram du kører hver dag i 30 dage
 • Masser af lækre opskrifter til alle måltider med videoer til
 • Adgang til challenges og motivationsguides
 • Færdiglavede kostplaner og mulighed for at lave dine egne planer fra lækre opskrifter
 • Indkøbsliste der gør dine indkøb til en leg
 • Aktivitetstracker. Hold øje med din daglige aktivitet
 • Du fortsætter efter de 30 dage i vores fantastiske app for samme pris og kan komme endnu længere mod dine mål

Sixpack Challenge 2.0 får dig i dit livs sommerform

Ingen binding du kan melde dig ud efter challengen

Find svar på dine spørgsmål her

I Salinas Sundhed har vi samlet 8 års erfaringer, redskaber og metoder i én app til kun 179 kr./måned. Du kan også vælge et årsmedlemsskab og kun betale 1699 kr./året – dette svarer til 142 kr. om måneden. Altså sparer du 499 kr. på et år.

For dette beløb får du adgang til alt dette: kostplaner, opskrifter, træningsprogrammer, træningsvideoer, yogavideoer, dansevideoer og meget mere. Derudover kommer der nye features hele tiden, som du godt kan glæde dig til.

Månedsbetaling: Det er meget vigtigt for os, at medlemmerne i Salinas Sundhed kan stoppe præcis når de vil. Derfor har vi INGEN binding og du kan vælge at stoppe dag til dag. Samtidig tror vi fuldt og fast på, at vores univers er så veletableret ud fra 8 års erfaring, at du ikke får lyst til at stoppe dit medlemskab.

Årsmedlemskab: Når du køber vores års-medlemskab, betaler du for et helt år ad gangen, og sparer på den måde 499 kr. om året og du får adgang til samtlige af vores lækre funktioner. Du kan opsige når som helst, og stadig beholde adgangen resten af det år du har betalt for.

Opsigelse: Ønsker du at opsige dit abonnement, så kan du nemt gøre det ved at trykke her: KLIK HER

Hos Salinas Sundhed har du din egen profil med adgang til ALT det vi ser som en nødvendighed for at skabe den perfekte balance i dit liv. Det indeholder din helt egen profil med mulighed for at tracke din udvikling, så du altid er motiveret. Derudover er der kostplaner med masser af lækre opskrifter skabt ud fra dit udgangspunkt, hvis du ønsker at tabe dig, blive strammet op, bygge muskelmasse eller blot vedligeholde din vægt. Du kan lave din egen kostplan eller benytte en af de mange lækre kostplaner vi har lavet klar i appen. Derudover kommer der nye features hele tiden, som du godt kan glæde dig til.

Træningsprogrammerne er perfekte til dig, både hvis du vil træne derhjemme til videoer med mig og andre trænere eller i fitness, yoga, dansevideoer og meget mere. Og ikke mindst masser videoer med mine 8 års erfaring og metoder med viden til at f.eks. at meal preppe, beholde motivationen og meget mere.

Hos Salinas Sundhed vil vi altid hjælpe dig, hvis du mod forventning skulle opleve problemer med appen. I tilfælde af problemer med appen, kan du kontakte os på hello@salinassundhed.dk. Udover det har du ikke fast kontakt med mit team og jeg, da alt du skal bruge for at nå dine mål og drømme vil være at finde i appen. Vær opmærksom på, at det ikke er et 1:1 forløb, så du har ikke fast kontakt med os, da alt du skal bruge for at nå dine mål og drømme vil være at finde i appen.

Hvis du oplever problemer med at logge ind kan det skyldes appen eller din telefon ikke har den nyeste opdatering. Hvis du fortsat oplever problemer skal du kontakte vores support på hello@salinassundhed.dk.

Du kan sagtens erstatte en fødevare med en anden. Så lægne du sikrer dig det er med nogenlunde samme kalorieindhold og makrofordeling ift. din kostplan og dit mål.
Hos Salinas Sundhed kan du udregne dit daglige kalorieindtag ud fra dit mål og aktivitetsniveau. Dette kalorieindtag spiser du så efter på din madplan med lækre opskrifter. Dette er udregnet af en algoritme, som er udarbejdet til app’en.
Hos Salinas Sundhed tror vi på, det er vigtigt at spise sundt og varieret og det er netop dét vores lækre opskrifter og kostplaner opfordrer til. Du skal kunne spise hvad du har lyst til, men hvis du skal tabe dig er det vigtigt, du ligger i kalorieunderskud – altså spiser mindre end din krop forbrænder.
Hos Salinas Sundhed er der altid grøntsager ad libitum: tomat, agurk, peberfrugt – ekstra fibre mætter godt. Husk altid at drikke godt med vand i løbet af dagen også – vi anbefaler 2-3 liter vand eller light saftevand gennem hele dagen.
Nem og enkelt: Du laver din egen kostplan ved at vælge dine favorit opskrifter til hvert enkelt måltid, og så opretter appen automatisk en kostplan til dig med lige det mad, du har lyst til. Man skal ikke spise noget man ikke kan lide. Hvis du er i tvivl om hvordan du gør ligger der en guide i appen, som viser hvordan du gør.
I appen vælger du den træning du gerne vil træne og trykker “Start træning”. Nu kan du se videoen og træne sammen med mig.
Det gør du i appen under aktivitet og programmer. Du tilmelder dig et program – f.eks. Full body hjemmetræning. Nu er du tilmeldt dette program og følger det dag for dag. Du kan altid finde de programmer du følger på forsiden af appen. Vi anbefaler, at du kører et fuldt træningsprogram i omkring 4-6 uger. Husk dog at mærk efter hvad kroppen siger og hvordan det føles at træne. Hvis du kører enkeltstående øvelser i stedet for et træningsprogram, så sørg for at ændre dem løbende, så du bliver ved at være udfordret.
Når du træner med Salinas Sundhed appen, kan der stå “supersæt”. Et supersæt er et sæt der består af flere øvelser lige efter hinanden – uden pause. Eks. Air squats og lunges lige efter hinanden og derefter pause.
Når du har taget det angivne antal gentagelser skal du være presset, men ikke så presset at det går ud over din teknik i øvelsen, men du skal heller ikke kunne fortsætte mange gentagelser – så er vægten for let. Forsøg med en vægt og se hvordan det føles efter dine gentagelser – er det alt for let, så tag mere vægt og omvendt.
Hvis du mangler noget udstyr kan du altid finde en anden øvelse og træne den samme muskelgruppe. Det er helt okay.
Hvis du har en skade eller smerter, er det vigtigt du sparer med fagpersoner.Træningsprogrammerne i Salinas Sundhed her ikke skræddersyet til dig og dine skader.
På nuværende tidspunkt kan du ikke filtrere diverse fødevarer fra, men det er noget, vi arbejder på og prioriterer højt. Vi anbefaler derfor, at du er meget opmærksom på hvilke fødevarer i de forskellige opskrifter, der indeholder f.eks. laktose, mælkeprodukter, gluten og dét du er allergisk overfor og erstatter dem med f.eks. laktosefri alternativer, havremælk, soyamælk og lignende.
På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at filtrere på vegetarisk og vegansk, men det er noget vi prioriterer meget højt at gøre som en mulighed her i appen. Vi anbefaler derfor, at du evt. erstatter kød med tofu eller andre vegetariske alternativer. Og hvis du er veganer, kan du erstatte mælkeprodukter med veganske alternativer i stedet.