4,8 / 5

(238 anmeldelser)

Gør 2024 til dit år med Salinas Sundhed!

Den perfekte sundhedsapp der hjælper dig med at nå dine helbreds- og vægtmål gennem bedre kostvaner, træning du vil elske og et motiverende fællesskab 🙋‍♀️

– Kun 179 kr. /md (ingen binding)

Sådan kommer du i mål

Når du bliver en del af Salinas Sundhed, får du adgang til alle de redskaber der skal til at få dig i dit livs form, implementere nye sunde vaner i din hverdag og generelt blive en mere fabulous version af dig selv 😍

🏋️

Kæmpe videobibliotek med træning, yoga, dans og meget mere​!

Uanset om du er til løb, styrketræning, dans, yoga eller noget helt fjerde, så kan du gøre dine drømme til virkelighed og forbedre din sundhed med Salinas Sundhed app.

🍎

Masser af lækre opskrifter til alle måltider​

I et kæmpe bibliotek af vores hundredvis af lækre opskrifter, kan du nemt og hurtigt sammensætte din helt egen kostplan med dine favoritter.

💪

Adgang til challenges og motivationsguides​

Bliv en del af 4 årlige bootcamps og få adgang til alle vores tidligere bootcamps som en del af Salinas Sundhed.

🙋‍♀️

Bliv en del af fællesskabet

Modtag daglig opmuntring og inspiration fra både mig og resten af inderkredsen, så du holder din motivation høj og konstant når nye højder.

📱

Hold nemt øje med dine fremskridt

Aktivitetstracker og skridttæller, så du kan holde dig aktiv på lige den måde, du foretrækker.

– Kun 179 kr. /md (ingen binding)

Er du klar til at se resultater?

Med Gustav Salinas’ mange års erfaring og tusindvis af fantastiske resultater med klienter igennem tiden, sikrer du dig de mest effektive og gennemtestede programmer og en professionel tilgang til både kost, træning, motivation og generel aktivitet.

-111 kg.

Natasja har fået gnisten tilbage i hendes øjne. Hun har om nogen formået at gøre det umulige muligt og hun er det perfekte eksempel på, at alt kan lade sig gøre med de rette redskaber.

Natasja

-67 kg.

Jeanet har både fået livet, selvtilliden og energien tilbage og Jeanet fortæller med sine egne ord, at det eneste, hun i dag fortryder er, at hun ikke startede noget før.

Jeanet

- 55 kg.

Det er aldrig for sent at ændre sit liv og det er smukke Solveig et pragteksemplar på. Solveig er den vildeste fighter og har indset hvor stærk, hun egentlig er og hvor meget, man kan opnå med troen på det samt den rigtige hjælp.

Solveig

-45 kg.

Tidligere var Emil en meget indelukket fyr. Men i dag stråler han som aldrig nogensinde før. Emil har fået livet tilbage efter at have fået redskaberne til og tabe hele 45kg. på kun 10 måneder og formår i dag at vedligeholde sit flotte resultat.

Emil

– Kun 179 kr. /md (ingen binding)

Det siger vores medlemmer

Jeg har brugt app’en siden den dag i kom frem med den. Jeg ELSKER den, den er så nem at bruge og er sikker på at den kommer til at hjælpe mig i mål 🥰 Derudover var jeg en smule i tvivl, om kalorieantallet gav - så jeg skrev til den mail i havde lagt ud - og jeg blev mødt af den venligste medarbejder som både besvarede mine spørgsmål hurtigt og venligt. Tak for jer og jeres arbejde♥️

– Sarah

Har fuldt Gustav på Instagram, det var på tide nogen lavede en app for alle og til en overkommelig pris.❤️ Jeg har nu brugt app siden den blev lanceret den 15/2 Kan kun tale varmt om den, lækre madplaner, som er nemme, lækre og overskuelige. Der er trænings programmer for alle, både ude som hjemme, jeg selv er til hjemme træning, Hvilke jeg nyder 3 gange ugentlig. Mit mål er at holde mig i gang og få en sundere krop, hvilke er med til at øge min livskvalitet.❤️❤️❤️

– Louise

Fine opskrifter, let tilgængelig, hurtig svar fra support ved problemer. Man kan selv ændre ift kalorier osv undervejs.

– Pia

Jeg er virkelig imponeret over, hvor nemt det er at bruge denne app! Den er brugervenligt, hvilket gør det til en fornøjelse at navigere. Appen har også en fantastisk ydeevne, hvilket gør alle opgaver hurtige og enkle at udføre, det er nemt at navigere i appen. Jeg er især vild med de smarte funktioner og den glatte brugeroplevelse. Det er tydeligt, at udviklerne har lagt stor vægt på brugervenlighed, og appen er til alle da prisen ikke er stor, så alle kan være med. Så tak for en fantastisk app ❤️

– Musse

Elsker madplanerne, træningerne og ikke mindst Challenges i appen 🤩 Og den nye inderkreds hvor vi kan kommunikere med Gustav og hinanden er for skøn. Det er ret vildt appen kun koster 179 kr. om måneden med ALT man får med, når man tænker på andre priser inden for samme verden 🤩 Elsker det 😍

– Sofie S

Den er så dejlig nem og overskuelige, og kan tilpasse ens trænings behov samt lækker mad og inspiration og god energi. Kan klart anbefale at starte idag på Salinas app 😍 hvis ik du allerede har den…

– Maria

Find svar på dine spørgsmål

I Salinas Sundhed har vi samlet 8 års erfaringer, redskaber og metoder i én app til kun 179 kr./måned. Du kan også vælge et årsmedlemsskab og kun betale 1699 kr./året – dette svarer til 142 kr. om måneden. Altså sparer du 499 kr. på et år.

For dette beløb får du adgang til alt dette: kostplaner, opskrifter, træningsprogrammer, træningsvideoer, yogavideoer, dansevideoer og meget mere. Derudover kommer der nye features hele tiden, som du godt kan glæde dig til.

Månedsbetaling: Det er meget vigtigt for os, at medlemmerne i Salinas Sundhed kan stoppe præcis når de vil. Derfor har vi INGEN binding og du kan vælge at stoppe dag til dag. Samtidig tror vi fuldt og fast på, at vores univers er så veletableret ud fra 8 års erfaring, at du ikke får lyst til at stoppe dit medlemskab.

Årsmedlemskab: Når du køber vores års-medlemskab, betaler du for et helt år ad gangen, og sparer på den måde 499 kr. om året og du får adgang til samtlige af vores lækre funktioner. Du kan opsige når som helst, og stadig beholde adgangen resten af det år du har betalt for.

Opsigelse: Ønsker du at opsige dit abonnement, så kan du nemt gøre det ved at trykke her: KLIK HER

Hos Salinas Sundhed har du din egen profil med adgang til ALT det vi ser som en nødvendighed for at skabe den perfekte balance i dit liv. Det indeholder din helt egen profil med mulighed for at tracke din udvikling, så du altid er motiveret. Derudover er der kostplaner med masser af lækre opskrifter skabt ud fra dit udgangspunkt, hvis du ønsker at tabe dig, blive strammet op, bygge muskelmasse eller blot vedligeholde din vægt. Du kan lave din egen kostplan eller benytte en af de mange lækre kostplaner vi har lavet klar i appen. Derudover kommer der nye features hele tiden, som du godt kan glæde dig til.

Træningsprogrammerne er perfekte til dig, både hvis du vil træne derhjemme til videoer med mig og andre trænere eller i fitness, yoga, dansevideoer og meget mere. Og ikke mindst masser videoer med mine 8 års erfaring og metoder med viden til at f.eks. at meal preppe, beholde motivationen og meget mere.

Hos Salinas Sundhed vil vi altid hjælpe dig, hvis du mod forventning skulle opleve problemer med appen. I tilfælde af problemer med appen, kan du kontakte os på hello@salinassundhed.dk. Udover det har du ikke fast kontakt med mit team og jeg, da alt du skal bruge for at nå dine mål og drømme vil være at finde i appen. Vær opmærksom på, at det ikke er et 1:1 forløb, så du har ikke fast kontakt med os, da alt du skal bruge for at nå dine mål og drømme vil være at finde i appen.

Hvis du oplever problemer med at logge ind kan det skyldes appen eller din telefon ikke har den nyeste opdatering. Hvis du fortsat oplever problemer skal du kontakte vores support på hello@salinassundhed.dk.

Du kan sagtens erstatte en fødevare med en anden. Så lægne du sikrer dig det er med nogenlunde samme kalorieindhold og makrofordeling ift. din kostplan og dit mål.
Hos Salinas Sundhed kan du udregne dit daglige kalorieindtag ud fra dit mål og aktivitetsniveau. Dette kalorieindtag spiser du så efter på din madplan med lækre opskrifter. Dette er udregnet af en algoritme, som er udarbejdet til app’en.
Hos Salinas Sundhed tror vi på, det er vigtigt at spise sundt og varieret og det er netop dét vores lækre opskrifter og kostplaner opfordrer til. Du skal kunne spise hvad du har lyst til, men hvis du skal tabe dig er det vigtigt, du ligger i kalorieunderskud – altså spiser mindre end din krop forbrænder.
Hos Salinas Sundhed er der altid grøntsager ad libitum: tomat, agurk, peberfrugt – ekstra fibre mætter godt. Husk altid at drikke godt med vand i løbet af dagen også – vi anbefaler 2-3 liter vand eller light saftevand gennem hele dagen.
Nem og enkelt: Du laver din egen kostplan ved at vælge dine favorit opskrifter til hvert enkelt måltid, og så opretter appen automatisk en kostplan til dig med lige det mad, du har lyst til. Man skal ikke spise noget man ikke kan lide. Hvis du er i tvivl om hvordan du gør ligger der en guide i appen, som viser hvordan du gør.
I appen vælger du den træning du gerne vil træne og trykker “Start træning”. Nu kan du se videoen og træne sammen med mig.
Det gør du i appen under aktivitet og programmer. Du tilmelder dig et program – f.eks. Full body hjemmetræning. Nu er du tilmeldt dette program og følger det dag for dag. Du kan altid finde de programmer du følger på forsiden af appen. Vi anbefaler, at du kører et fuldt træningsprogram i omkring 4-6 uger. Husk dog at mærk efter hvad kroppen siger og hvordan det føles at træne. Hvis du kører enkeltstående øvelser i stedet for et træningsprogram, så sørg for at ændre dem løbende, så du bliver ved at være udfordret.
Når du træner med Salinas Sundhed appen, kan der stå “supersæt”. Et supersæt er et sæt der består af flere øvelser lige efter hinanden – uden pause. Eks. Air squats og lunges lige efter hinanden og derefter pause.
Når du har taget det angivne antal gentagelser skal du være presset, men ikke så presset at det går ud over din teknik i øvelsen, men du skal heller ikke kunne fortsætte mange gentagelser – så er vægten for let. Forsøg med en vægt og se hvordan det føles efter dine gentagelser – er det alt for let, så tag mere vægt og omvendt.
Hvis du mangler noget udstyr kan du altid finde en anden øvelse og træne den samme muskelgruppe. Det er helt okay.
Hvis du har en skade eller smerter, er det vigtigt du sparer med fagpersoner.Træningsprogrammerne i Salinas Sundhed her ikke skræddersyet til dig og dine skader.
På nuværende tidspunkt kan du ikke filtrere diverse fødevarer fra, men det er noget, vi arbejder på og prioriterer højt. Vi anbefaler derfor, at du er meget opmærksom på hvilke fødevarer i de forskellige opskrifter, der indeholder f.eks. laktose, mælkeprodukter, gluten og dét du er allergisk overfor og erstatter dem med f.eks. laktosefri alternativer, havremælk, soyamælk og lignende.
På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at filtrere på vegetarisk og vegansk, men det er noget vi prioriterer meget højt at gøre som en mulighed her i appen. Vi anbefaler derfor, at du evt. erstatter kød med tofu eller andre vegetariske alternativer. Og hvis du er veganer, kan du erstatte mælkeprodukter med veganske alternativer i stedet.